Ta Chansen att starta året som en ny människa!

cellreset 12

Nu startar vi upp en Pilotgrupp som får möjlighet att tillsammans med oss genomföra

cellreset logo 3

Ett livsstilsprogram som ger dig unika möjligheter att gå ner i vikt och förbättra dina hälsovärden!!!!

cell-reset-welcome-to-your-new-life

Vi på Vindstyrkan kommer under den kommande veckan ta emot deltagare som vill minska blodfetterna, stabilisera blodsocker & blodtryck och MINSKA i VIKT!!

CellReset® är ett hälsoprogram utvecklat i Norge som till att börja med togs fram för att ställa tillrätta de obalanser som finns i kroppen och som bla. orsakar högt blodtryck, höga blodfetter obalans i hormonerna och även ökar våra stresshormoner.

CellReset® år också ett väl beprövat viktminskningsprogram i bland annat Norge, Sverige och Tyskland.

Det är utvecklat av Professor Aage Stenseth, ursprungligen för NASAs astronauter. Kostprogrammet sträcker sig över 90 dagar där du under de första 28 dagarna äter en specifik kost, baserad på fyra måltider per dag tillsammans med ett målfokuserat näringstillskott för optimalt resultat.

Resultaten är många bland annat:

  • Minskat eller helt raderat sötsug
  • Kraftigt minskad hunger
  • Kroppen rensas på oönskade slaggprodukter
  • Tarmhälsan förbättras
  • Blodtrycket, blodfetterna och blodsockret balanseras
  • Viktreduktion 5-12 kg kroppsfett första 28 dagarna
  • Mer energi och motivation
  • Den biologiska åldern sänks rejält

Med CellReset® får de flesta en viktminskning på cirka 3-6 kg efter de första 7 dagarna och mellan 5-12 kilo efter den första månaden. CellReset® av det mest effektiva programmet på marknaden för att går ner i vikt hälsosamt utan hunger och sötsug. Dessutom görs det med riktig mat. Kostplanen är lätt att följa och du vet alltid vad du ska äta och vilka alternativ som finns. Till skillnad från bantningskurer så har du med CellReset® en stabiliseringsfas där du anpassar dig individuellt till din nya livsstil. Det i kombination med en bibehållen muskelmassa gör att du har kvar en hög fettförbränning även efter dina 90 dagar.

Och du! Du gör det inte ensam. Du kommer att ha en egen coach under programmet som du kan bolla frågor och funderingar med under hela programmets gång!
Så om du känner dig motiverad och har viljan att förändra ditt liv till det bättre är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Vindstyrkan. Vår högsta önskan är att just du ska lyckas och vi har alla verktygen för dig!

Just nu är din kostnad för att gå programmet är 99:-/dag (ordinarie pris 125:-/dag) då ingår matkasse och recept för de första 28 dagarna, samt de målfokuserade näringstillskotten.

Tveka inte anmäl dig nu 🙂

info@vindstyrkan.se eller 070-5169076